MOBİLİYUM ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLIYOR

KATAR TİCARET MÜŞAVİRİ MOBİLİYUM AVM´NİN KONUĞU OLDU

MOBİLİYUM ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLIYOR
DÜNYA 4.08.2015 17:43:53 0

 

Yurtdışı bürokratlarından Türkiye´nin ilk ve tek kapalı Mobilya AVM´si olan Mobiliyum´a ilgi gittikçe büyüyor.

Daha önce Kazakistan Başkonsolosu Suphi Atan´ı ağırlayan Mobiliyum bu sefer de Katar Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç´i ağırladı. Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç´in ziyaretinde Mobiliyum Avm Tanıtım Grubu´na eşlik eden Genel Müdür Sayın Yusuf Şen, Ticaret Müşaviri Güleç´e İnegöl Mobilyası, İnegöl Mobilya İhracatı, Organize Sanayi bölgeleri ve Mobilyum Hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Şen, 200 mağazası, 200 yerli üretici markasıyla; yatırımcıyı üreticiyle, toptancıyı perakendeciyle, kaliteli seçkin ürünlerini de müşterisiyle buluşturma hizmeti sunan bu denli büyük bir kompleksin İnegöl´e ve İnegöl Mobilyası´na gerçekleştirmeyi hedefledikleri katkılarını anlattı. Katar ile ticari faaliyetlerin artırılması adına kendilerinden desteklerini beklediklerini, Katar Medyasında Mobiliyum´un ve İnegöl Mobilyasının tanıtım faaliyetlerinin yapılması konusunda iş birliği içerisinde olmak ve yakın bir süreçte Katar´da bulunan mobilya alıcılarını Mobilyum da ağırlamak istediklerini iletti.

Katar Ticaret Müşaviri Mustafa Güleç ise Mobiliyum´un İnegöl´e, İnegöl Mobilyası´ na hatta Türkiye´ye büyük katkı sağlayacağından hiç kuşkusu olmadığını ve Katar´da Mobiliyum ile ilgili gerekli tüm tanıtımları sağlayacağını, en iyi tüccarların Mobiliyum´a ziyaret gerçekleştirmesi konusunda desteklerini esirgemeyeceğini belirtti.