MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da seçim mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında konuştu.

MHP lideri Bahçeli
SİYASET 4.02.2024 15:38:00 0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında halka seslendi. Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinde Manisalılar'dan Cumhur İttifakı'na ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e destek vermelerini istedi.

MHP Lideri Bahçeli'den Manisa'da Seçim Mesajı

Bahçeli, 2019'daki yerel seçimlerde ve 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Manisalılar'ın Cumhur İttifakı'na verdiği destek için teşekkür etti. Bahçeli, "Manisa, beka için milli karar çağrımıza kulak verdi. Manisa, Cumhurbaşkanlığı seçiminde korkulukları yıktı. Manisa, 8 ay önce 'istikrar sürsün Türkiye büyüsün' dedi." diye konuştu.

Bahçeli: "Manisa Sevdalılarına Kucağını Açacaktır"

Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerinde de Manisalılar'dan Cumhur İttifakı'na ve Cengiz Ergün'e destek vermelerini istedi. Bahçeli, "31 Mart'ta sandığa gidecek misiniz? Sandığa sahip çıkacak mısınız? Geleceğinize sahip çıkacak mısınız? Huzurunuza sahip çıkacak mısınız? Cumhur İttifakı'na destek çıkacak mısınız? Madem evet diyorsunuz, sayın Cengiz Ergün'ü bir kez daha iradenize emanet ediyorum." dedi.

Bahçeli: "Cumhur İttifakı'na Destek Çıkın"

Bahçeli, Manisa'nın Türk tarihi ve siyaseti için önemini de vurguladı. Bahçeli, "Manisa, tarihimizin canlı şahididir. Devlet yönetiminin ilk durağıdır. 16 şehzade Manisa'da sancak beyliği yapmıştır. İmparatorluk çınarının kökü Manisa'dan sulanmış, milli mücadele zaferi Manisa'da körüklenmiştir." diye konuştu.