Tarih: 01.04.2024 14:47

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin yurt genelinde huzur ve güven içinde tamamlandığını belirten Bahçeli, milli iradenin sandıkta tecelli ettiğini ifade etti. Seçim sonuçlarının Türk demokrasi hayatının yüksek bir standarda ulaştığını gösterdiğini vurgulayan Bahçeli, aziz milletin takdir ve tercihinin başlarının üstünde olduğunu dile getirdi.

Seçim sonuçlarının çok boyutlu değerlendirmesini yapmak üzere hazırlıklara başladıklarını belirten Bahçeli, ekonomik şikayetlerin ve seçime katılım oranının düşüklüğünün dikkate alındığında önümüzdeki beş yılın yerel yöneticilerinin belirlendiğini söyledi. Cumhur İttifakı'nın mücadelesine vurgu yapan Bahçeli, muhalefetin erken seçim iddialarını eleştirerek, bu durumu aymazlık ve ahlaki çarpıklık olarak nitelendirdi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin istikbalini teminat altına aldığını ve geleceği inşa etme amacında olduğunu belirtti. Seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin müessir bir başarı elde ettiğini ifade etti ve mücadelelerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Bahçeli, seçilen belediye başkanlarına ve Cumhur İttifakı'nın değerli adaylarına teşekkür ederken, mübarek Ramazan ayında millete selam ve sevgilerini iletti. Türkiye'nin istikrarını ve gelişmişliğini perçinlemek için siyasi istikrarın önemine vurgu yapan Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin geleceğinin mihenk taşı olduğunu belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —