Tarih: 24.03.2018 15:04

MHP HEYETİ ANITKABİR´İ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ´NİN 12´NCİ OLAĞAN BÜYÜK KURULTAYI´NDA SEÇİLEN MERKEZ YÖNETİM KURULU VE MERKEZ DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ, GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ BAŞKANLIĞINDA ANITKABİR´İ ZİYARET ETTİ. ANITKABİR ZİYARETİNİN ARDINDAN PARTİNİN KURUCU GENEL BAŞKANI ALPARSLAN TÜRKEŞ´İN MEZARINA GEÇEN BAHÇELİ VE BERABERİNDEKİLER, TÜRKEŞ´İN KABRİNE KIRMIZI VE BEYAZ KARANFİLLER BIRAKARAK DUA ETTİ.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleriyle Anıtkabir ve Alparslan Türkeş´in anıt mezarını ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında yeni seçilen MYK üyelerinin Atatürk´ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra heyetle birlikte Misak-ı Milli Kulesi´ne geçen Bahçeli, Anıtkabir Özel Defteri´ne şu ifadeleri kaydetti: 

"Aziz Atatürk 9. Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirmiş Milliyetçi Hareket Partisi´nin Merkez Yönetim Kurulu üyeleri olarak manevi huzurunuzdayız. 86 yıl sonra karşımıza çıkan benzer sorunlarında önderlik ettiğiniz Cumhuriyetimizin kurucu değerleri ile aşılacağına inanıyoruz. Gücümüzü Türk milletinin bağımsızlık savaşı olan ´Milli Mücadele´ yıllarının akıl, azim ve inancından doğan kılavuzluğundan alıyoruz. Minnet ve şükran duygularımızla aziz hatıranız önünde saygı ile eğiliyoruz. Ruhun şad olsun."


Bahçeli ve yeni seçilen üyeler basın mensuplarına hatıra fotoğrafı verdi


/kanal16haber.com/2018-3/24/150305138b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —