Tarih: 20.02.2015 20:25

MEZİTLER GEÇİT VERMİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl’de Çarşamba günü yoğun bir şekilde etkisini hissettiren kar yağışı şehirlerarası karayollarında trafiği aksattı. Dün akşam Saat 20.00’den itibaren Bursa’dan Eskişehir istikametine, Ümitalan ile Domaniç bölgesine araçların geçişlerine müsaade edilmedi. Bölge Trafik Denetleme İstasyonu ekipleri ile İnegöl Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, hem Bursa`dan Ankara istikametine, hem de Ankara`dan Bursa istikametine gitmek isteyen araçların sürücülerini izin vermeyerek, İnegöl giriş ve çıkışlarında güvenli bölgelerde bekletti.

Aynı manzara gündüz de devam etti. Mezitler bölgesine zincirsiz araçların geçişine izin verilmeksen, tırlar Küçük sanayi Sitesi girişine çekildi. İnegöl Bursa Karayolunun kritik noktalarından birisi olan Ümitalan mevkiinde de yoğun kar yağışı hakim. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü ekipleri trafikte aksama yaşanmaması için 24 saat aralıksız görev yapıyor. Bölgede konuşlandırılan Ümitalan Tuz Sundurmasındaki görevliler yollarda tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Kar çoğu kişi için çile demek olsa da keyfini çıkaranlar yine çocuklar oldu. Okulların tatil edildiği İnegöl’de çocuklar bol bol kartopu oynadı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —