Meteoroloji raporuna göre Bursa'da bugün hava nasıl?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 23°C olarak tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde.

Meteoroloji raporuna göre Bursa
BURSA HABER 3.04.2024 10:48:00 0

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 12°C, en yüksek sıcaklık ise 23°C olarak tahmin ediliyor.

Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilirken, Sinop, Rize ve Artvin çevreleri ile Samsun'un batı ilçeleri ve Trabzon'un doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor. Bursa'da ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Meteoroloji raporuna göre, Marmara ve Ege bölgelerinde hafif toz taşınımı bekleniyor. Ayrıca, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır.

Bu durumda, Bursa'da yaşayanların gün boyunca parçalı bulutlu bir hava ile karşılaşmaları bekleniyor. Ancak, vatandaşların hava durumunu yakından takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları önemlidir.