Tarih: 31.01.2024 17:30

Meral Akşener'den CHP'ye ağır eleştiri

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, CHP'nin İyi Parti'nin seçim afişlerini sansürlediğini iddia etti. Akşener, "Bizi engellemeye çalışan Beştepe değil, Saraçhane" dedi.

Akşener, İstanbul, Ankara ve İzmir'de reklam panoları kiraladıklarını ancak afişlerin asılmadığını belirterek, "İstanbul'dan şirkete bir telefon gelmiş. Peki telefonda ne denmiş biliyor musunuz? 'Bunları asmayacaksınız, bunları yumuşatın'" dedi.

Akşener: CHP, AKP ile dolaylı ittifak yapıyor

Akşener, CHP'nin yeni ve eski genel başkanlarına da eleştiride bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Eskişehir'de İyi Parti'nin AKP ile "tuhaf alışverişleri" olduğunu ima ederek, "çok ağır bir iftira attığını" belirten Akşener, "Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.

Akşener, CHP'nin 2019'daki seçimlerde İstanbul, Adana, Ankara, Aydın, İzmir, Muğla gibi büyükşehir belediyelerini kazandığını anımsatarak, "Siz haddini ve hukukunu bileceksiniz" dedi.

Akşener, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını da eleştirerek, "Türkiye Cumhuriyeti olarak biz de Filistin lehine davaya müdahil olalım" çağrısında bulundu.

Akşener, Türkiye'de bulunan mülteci ve sığınmacılara ilişkin tartışmalara da değinerek, yerel seçimlerde yetkiyi aldıkları takdirde sığınmacılar tarafından işletilen müesseselerde sıkı ve sürekli denetimler yapacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —