Tarih: 14.05.2018 20:23

MEHMET MÜEZZİNOĞLU, SEÇİM PLATFORMU´NUN KONUĞU OLDU

Facebook Twitter Linked-in

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK ESKİ BAKANI VE AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ MEHMET MÜEZZİNOĞLU, KANAL 16 EKRANLARINDA YAYINLANAN SEÇİM PLATFORMU PROGRAMININ KONUĞU OLDU. KANAL 16 YÖNETİM KURULU BAŞKANI HASAN ÖZDEMİR´İN SORULARINI YANITLAYAN MÜEZZİNOĞLU, AK PARTİ´DE DEVAM EDEN ADAY BELİRLEME SÜRECİNDEN, BURSA´NIN 2 SEÇİM BÖLGESİNE AYRILMASINA KADAR PEK ÇOK KONUDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Kanal 16 ekranlarında yayınlanan Seçim Platformu programında Hasan Özdemir´in sorularını yanıtladı.

AK PARTİ´DE ADAY BELİRLEME SÜRECİ

24 Haziran seçimleri öncesi AK Parti´de aday adaylarının belirlenme sürecinde temayül yoklamaları ve mülakatlar sona ererken, Müezzinoğlu bundan sonraki süreci değerlendirdi.

BURSA´NIN 2 SEÇİM BÖLGESİNE AYRILMASI

Mehmet Müezzinoğlu, Anayasa değişikliğiyle vekil sayısı 20´ye çıkan Bursa´nın 2 seçim bölgesine ayrılmasını da değerlendirdi.

MÜEZZİNOĞLU: BUNDAN SONRA MİLLETİN DEDİĞİ OLACAK

CHP´nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili de konuşan Müezzinoğlu, İnce´nin mitinglerde kullandığı dile ilişkin yorumlarda bulundu.


/kanal16haber.com/2018-5/14/202942668b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —