Tarih: 12.04.2018 20:34

MARMARABİRLİK´TE HİDAMET ASA YENİDEN ADAY

Facebook Twitter Linked-in

DÜNYANIN EN BÜYÜK SOFRALIK ZEYTİN ÜRETİCİSİ OLARAK KABUL EDİLEN MARMARABİRLİK, 14 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRMEYE HAZIRLANIYOR. SEÇİMLER ÖNCESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI HİDAMET ASA, YENİDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Marmarabirlik´te 14 Nisan Cumartesi günü seçim heyecanı yaşanacak.

Dünyanın en büyük sofralık zeytin üreticisi olan Marmarabirlik´in olağan genel kurulu öncesi Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, tekrar aday olduğunu açıkladı.

Şeffaf bir yönetim anlayışıyla beraber başarının da geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ?Hepimizin öncelikli görevi Marmarabirlik´e sahip çıkmaktır. Marmarabirlik üreticinin sigortasıdır. Göreve geldiğimiz dönemle birlikte üreticimizin kuruma duyduğu güven her geçen gün artmıştır. Öncelikle huzurun hakim olduğu Marmarabirlik´te hedefler geleceğe yönelik belirlenmektedir? dedi.

?Üretici kazanırsa Marmarabirlik de kazanır? ilkesiyle üretici ortaklarına yapılan desteğin daha da artırılmasını düşündüklerini anlatan Asa, ?Amacımız, gelecek nesillerimize daha da güçlü bir Marmarabirlik bırakmaktır? diye konuştu.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, önümüzdeki yıllarda kampanya döneminde 70 bin ton ürün almayı ve yılda 50 bin ton ürün satmayı planladıklarını da açıkladı.


/kanal16haber.com/2018-4/12/203702078b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —