Tarih: 19.06.2017 16:52

BURSASPOR´DAN TRANSFER ATAĞI!

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursaspor´un yeni hocası olması beklenen Paul Le Guen Bursa´ya geliyor.

Ali Ay takımın başına getirmek istediği Paul Le Guen ile Salı günü görüşecek. Kulüpten verilen bilgiye göre tecrübeli hoca ile tüm şartlarda anlaşıldı.

BURSASPOR´DAN TRANSFER ATAĞI!

?ÇİLEK´ TRANSFER ASAMOAH GYAN´IN TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEK ÜZERE

Yeşil beyazlı ekibin çilek transfer olarak adlandırdığı Gana´lı golcü oyuncu Asamoah Gyan´ın transferi de gerçekleşmek üzere.

Ganalı santrafor ile yıllık 1 milyon 600 bin Euro maaş artı bonuslar konusunda anlaşan yeşil-beyazlı yönetim, 32 yaşındaki ünlü golcü ile 2+1 yıllık kontrat yapmayı planlıyordu. Ganalı forvet, 3 yıllık sözleşme ve bonservisi elinde olduğu için 1 milyon Euro da peşin olarak imza parası istemişti.

Asamoah´ın menajerleriyle son 24 saattir süren çetin pazarlıklar sonunda bonuslarla beraber senelik 2 milyon Euro´dan 3 yıllık anlaşmaya varıldı. Anlaşmaya göre İmza parası verilmedi ve yıllık 400´er bin Euro bonuslarla beraber maaşına ilave edilerek sorun çözüldü. Gyan ile İmzaların atılmasının an meselesi.

 Çin ekibi Shangai SIPG takımıyla sözleşmesi biten 1,80 boyundaki Gyan, geride kalan sezon Dubai´de Al-Ahli Dubai Club takımında kiralık olarak forma giymişti.

 


/kanal16haber.com/2017-6/19/183000892b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —