Tarih: 11.08.2008 00:03

KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

21. Uluslar arası Kültür Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve 13 takımın katıldığı Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvasında şampiyonluğu Devlet Hastanesi takımı elde etti.

 

Final maçının ardından düzenlenen törenle ilk üçe giren takımlar ile en centilmen takım, gol kralı ve en iyi kaleci seçilenlere ödülleri verildi.

 

Doğanspor Halı Saha Tesislerinde 7 Temmuz’da oynanan grup eleme maçları ile start alan turnuva müthiş karşılaşmalara sahne oldu. Yarı final karşılaşmalarının mağlupları Belediye Başkanlığı takımı ile 112 Acil Servis takımı önceki gün üçüncülük maçında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı 5-2 kazanan Belediye Başkanlığı takımı turnuvada üçüncülüğü elde ederken, bu maçın hemen ardından başlayan şampiyonluk maçı nefesleri kesti. Kaymakam Durmuş Gençer, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ında izlediği final maçında devlet hastanesiyle emniyet müdürlüğü takımı karşı karşıya geldi.

 

Müsabakanın normal süresi 4-4’lük beraberlikle sona erdi. Ardından seri penaltı atışlarına geçildi.

 

Penaltı atışları sonucu karşılaşmayı 8-6 kazanan Devlet Hastanesi takımı Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvasında şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Final maçını şanssız bir şekilde kaybeden Emniyet Müdürlüğü takımı ise ikinciliği elde etti.

 

Final maçının ardından düzenlenen törenle ilk üçe giren takımlar ile en centilmen takım, gol kralı ve en iyi kaleci seçilenlere ödülleri verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —