Küçükçekmece'de yolda bekleyen kadına silahlı saldırı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, yolda bekleyen bir kadına kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

ASAYİŞ 16.05.2024 14:39:00 0
Küçükçekmece

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından yolda bekleyen bir kadına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ağır yaralanan kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, 16 Mayıs 2024 günü saat 09.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu kapüşonlu bir kişi, yol kenarında bekleyen bir kadına silahlı saldırı düzenledi. Saldırgan, kadına 5 el ateş etti.

Ağır Yaralı Kadın Hayatını Kaybetti

Göğsünden ve boynundan aldığı mermilerle ağır yaralanan kadın yere yığılırken, yabancı uyruklu saldırgan ise olay yerinden koşarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar silah sesleriyle paniğe kapılırken ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kadın özel bir hastaneye kaldırıldı. Fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırganın kadını takip ettiği ve aralarında bir tartışma yaşandığı belirtildi.

Görgü Tanığı Olayı Anlattı

Olayı gören Turgay Yıldız isimli görgü tanığı, "Bir bayan yürüyerek buraya geldi. İlk önce aralarında bir itiş kalkış oldu. Sonra kadın, 'imdat, yardım edin' diye bağırdı. Sonra adam çantasından silahını çıkardı, bir el ateş etti. Ben de oraya doğru koşmaya başladım, ne oluyor diye, ne yapıyorsunuz dedim? Sanırım kadın vurulmanın etkisiyle yere düştü. Sonra şahıs, kadını yerde çevirip 4 el ateş etti, toplamda 5 el ateş etti. Göğsünden ve boynundan vurdu, adam öldürmeye gelmiş belli. Ambulansı aradık geldi, müdahale ettiler ama sanırsam kadını kurtaramadılar. Şahıs daha sonra kaçtı" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, olay yerinden elde ettiği kamera kayıtlarını inceleyerek ve görgü tanıklarının ifadelerini alarak saldırganı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hakan Fidan: Suriye'de 18 Ocak mutabakatını destekliyoruz

Alaçam kar Festivali’ndeki aksaklıklarla ilgili Başkan Ferhat Erol’dan açıklamalarda bulundu

Tarım deposu ilçe gıda sanayi ile şahlanacak

AK Parti'li Ömer Çelik: Kanlı Yanvar şehitlerini rahmet ve saygıyla anıyoruz

Bursa’da yılın ilk fuarı Junioshow kapılarını açtı

Burulaş'ta hem eğitim hem eğlence

FETÖ üyesi eski hakime 9 yıl hapis cezası verildi

2 Çocuk babasından acı haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski NBA oyuncusu ile bir araya geldi

Yıldırım’da Molla Yegan’de yeni dönem

Bursa'da Sena ile Şilan'ın öldüğü kazada sürücü 1.44 promil alkollü çıktı

Yenişehir'de fırınlara sıkı denetim: YESAŞ’a ceza

Bahçeli’den Sert Çıkış: “Ahlak Yaylım Ateşi Altında”

Bakan Fidan, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

Atlas Çağlayan'ın ailesini tehdit eden 2 şüpheli daha gözaltına alındı

Badırgalı miniklerden Başkan Özdemir'e el yapımı hediye

Bursa'da otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa'da 'dur ' ihtarına uymayan sürücüye 40 bin 504 lira ceza kesildi

Bursa'nın ünlü lokanta sahibi hayatını kaybetti

Eski Vali İzzettin Küçük, Yeni Yol Partisi Genel Başkanı oldu

Ersin Acar güven tazeledi, esnaf yola devam dedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

Boğazova yaylası için tarihi fırsat

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Bakan Güler, Özbek mevkidaşı Korgeneral Halmuhamedov ile bir araya geldi

700. yılın ilk spor coşkusu Osmangazi’de başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi dünyanın en geniş uçuş ağına sahip ülkelerinden biri yaptık

Bursa’da 55 gram kokain ele geçirildi; 3 kişi gözaltına alındı

Otomobil, dere yatağına uçtu: 1 ölü, 3 ağır yaralı

İnegöl’de Türk Sanat Müziği ziyafeti

Yükleniyor