KÖFTE HEYKELİ YERİNDEN KALDIRILDI

KÖFTE HEYKELİ YERİNDEN KALDIRILDI

KÖFTE HEYKELİ YERİNDEN KALDIRILDI
GÜNDEM 22.10.2014 20:03:32 0

Yapıldığından beri hakkında olumlu olumsuz bir çok eleştiriye konu olan köfte heykeli yerinden söküldü. OSB Kavşağında yapılacak olan köprülü kavşaktan dolayı kaldırıldığı tahmin edilen, çatalın üzerinde duran köfte heykelinin yeri boş kaldı.

Sosyal medyada da eleştiri konusu olan köfte heykelinin başka bir bölgeye konulup konulmayacağı bilinmezken, Bölgede yapımına başlanan yoncalı kavşak çalışmaları da sürüyor.

Kurşunlu ve Oylat köprülü kavşaklarının tamamlanıp hizmete açılmasının ardından, sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği, OSB kavşağında da yonca yaprağı sistemine sahip Köprülü Kavşak çalışmaları devam ediyor.

Köprülü kavşağın ilçeye kazandırılmasında önemli katkısı olan Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 13 milyon liraya mal olacak olan Köprülü Kavşak çalışmasının yakın zaman içinde tamamlanacağını söyleyerek, ?Kamulaştırma sorunu olmadı. Güzel bir çalışma. Bunun ardından da Avarlar Kavşağı çalışmalarına da start vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun? diye konuştu.