KIZ MESELESİ TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

ÇOŞKUN Y. SIRTINDAN, GÖĞSÜNDEN VE BOĞAZINDAN 5 BIÇAK DARBESİYLE YARALANDI

KIZ MESELESİ TARTIŞMASI KANLI BİTTİ
ASAYİŞ 29.12.2010 13:19:15 0

 

Burhaniye Mahallesi Ali Çelik sokakta bulunan üçgen parkta bir mobilya firmasında işçi olarak çalışan 18 yaşındaki Coşkun Yener kız meselesi yüzünden tartıştığı 26 yaşındaki Murat Ö., 18 yaşındaki Emrah Ş., 27 yaşındaki Faruk Ö. ve 26 yaşındaki Adem Ş. Tarafından sırtından, göğsünden ve boğazından 5 bıçak darbesiyle yaralandı.

 

Yaralı haliyle Coşkun Yener olaydan sonra üçgen parkın yaklaşık 200 metre ilerisinde bulunan Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneğine giderek vatandaşlardan yardım istedi.

 

Dernekte bulunan vatandaşların araması üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri Coşkun Yener`e ilk müdahaleyi dernekte yaptı.

 

 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Coşkun Yener yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alındı.

 

Yaralının ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda hareket eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçan Murat Ö., Emrah Ş., Faruk Ö. ve Adem Ş.yi kısa sürede yakalarken, olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.