Tarih: 26.01.2016 16:25

KILIÇDAROĞLU: ?ELEŞTİRİYİ HAK ETTİĞİ İÇİN ELEŞTİRİYORUM?

Facebook Twitter Linked-in

KILIÇDAROĞLU: ?BENİM YÜREĞİM AĞRIYOR?

KILIÇDAROĞLU: ?ELEŞTİRİYİ HAK ETTİĞİ İÇİN ELEŞTİRİYORUM?

KILIÇDAROĞLU: ?BEN YEMİNİME SADIĞIM PEKİ SEN??

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yönelik hakaretamiz eleştirilerine ilişkin, ?Şunu kabul ederim: ?Bir ülkenin cumhurbaşkanı böyle eleştirilmemeli´. Doğrudur ama hak etmiyorsa eleştirilmemeli? dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan´a yönelik hakaretamiz açıklamalarını bu haftaki grup toplantısında da sürdürdü. Cumhurbaşkanına bir kez daha ?diktatör bozuntusu? diyen Kılıçdaroğlu, hemen akabinde cumhurbaşkanının bu şekilde eleştirilmesinin doğru olmadığını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, ?Şunu kabul ederim; ?bir ülkenin cumhurbaşkanı böyle eleştirilmemeli´. Doğrudur bakın, doğrudur. Ama hak etmiyorsa eleştirilmemeli. Hak ediyorsa ben eleştirmek zorundaydım. Mazlumun hakkını korumak için eleştirmek zorundayım, güzel ahlakı eleştirmek zorundayım, hukuku, vatandaşın haklarını korumak için eleştirmek zorundayım? ifadelerini kullandı.

CHP lideri, ?Ya anayasal sınırlar içine çekilir, tarafsızlığını korur saygı görür yada ben eleştirmeye devam edeceğim, hiç endişesi olmasın? diye de ekledi.

 


/kanal16.com.tr/2016-1/26/164057082b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —