Tarih: 28.09.2015 13:34

Karısının sevgilisini yol ortasında vurdu

Facebook Twitter Linked-in

 

Keşan´a bağlı Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, E.S. (29) yaklaşık 4 yıl önce Tekirdağ´ın Şarköy ilçesinde yaşayan nikahlı kocası A.S.´nin (36) yanından kaçarak Keşan´da yaşayan F.Y.(33) ile yaşamaya başladı.
Tüm ısrarlarına rağmen bir türlü A.S.´den boşanmayan E.S., bu sırada F.Y.´den yaklaşık 5 ay önce olan kız çocuğunun nüfus cüzdanındaki ´Baba Adı´ hanesine nikahlı olduğu eşi A.S´nin ismini yazdırdı. Bunu duyan A.S., duruma sinirlenerek Keşan´a geldi.

5 EL ATEŞ ETTİ
Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak´taki F.Y. ve E.S.´nin yaşadığı eve giden A.S., yolda yürüyerek evlerine giden F.Y. ile E.S.´yi durdurarak önünü kesti. Burada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, A.S. belinden çıkardığı 9 mm çapındaki ruhsatsız tabanca ile F.Y.´ye ateş etmeye başladı. 5 el ateş eden A.S., F.Y´yi başından, boynundan ve karın boşluğundan yaraladıktan sonra olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.
Kanlar içerisinde yere yığılan F.Y., olay yerinde bulunan özel bir araç ile Keşan Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

AĞIR YARALANDI
Olaydan sonra kaçan A.S. ise olayda kullandığı tabancayla birlikte Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği´ne giderek teslim oldu. Girdiği ameliyatın ardından hastanenin 3. Seviye Yoğun Bakım Servisi´nde tedavi altına alınan F.Y´nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Durumu haber alarak hastaneye gelen F.Y.´nin yakınları ve olay anında yanında olan E.S. ise sinir krizi geçirdi. Keşan Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alınan F.Y., yapılan müdahalelerin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Edirne Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından, nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.S. ´Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs´ suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi´ne konuldu.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA KAVGA ETTİLER
Öte yandan, F.Y.´nin geçen yıl Kurban Bayramı´nda A.S.´yi bıçakla yaraladığı, A.S´nin ise E.S´yi bir süre önce yaşadığı evin yakınlarında darp ettiği belirtildi. Ayrıca A.S.´nin Kurban Bayramı´nın 1. günü E.S.´nin yaşadığı eve gelerek tehditlerde bulunduğu, olayın polise intikal ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —