Karantina filminin oyuncuları Bursa'da!

Filmin başrol oyuncuları Kanal 16 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

KÜLTÜR SANAT 25.01.2025 14:51:00 0
Karantina filminin oyuncuları Bursa

Beyza Alkoç’un yazdığı, Ahmet Topuz’un yönettiği ve başrollerini Meltem Akçöl, Demirhan Demircioğlu, Onur Bay, Taha Baran Özbek'in paylaştığı “Karantina” filmi, sinemaseverlerle buluştu. Film ekibi, Bursa’daki bir alışveriş merkezinde izleyicilerle buluşarak, hem film hakkında sohbet etti hem de izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

“Karantina” filminin konusu, Zeynep’in yeni başladığı okulunda kendisini bir salgın hastalık, bir cinayet ve beklenmedik bir aşk üçgeninin içinde bulmasıyla şekilleniyor. İzleyiciler, filmin heyecanlı ve sürükleyici yapısına büyük ilgi gösterdi. Gösterim sonrası, senarist Beyza Alkoç ve oyuncular, Kanal 16 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunarak, izleyicilerine teşekkür etti ve ikinci film beklentilerini dile getirdi.

Senarist Beyza Alkoç, Bursa’ya sıkça geldiğini belirterek, “Beni çok güzel karşıladılar. Herkes ikinci filmin çekilmesini istediklerini dile getiriyor. Umarım, ikinci filmimizi de çekeriz” dedi. 

Oyuncu Taha Baran Özbek ise, Bursa’daki etkinlik için ilk kez geldiklerini ve şehri çok beğendiklerini belirterek, “İkinci filmin çekilmesini bizler de çok istiyoruz. Hatta arkadaşlarımızla dizisinin çekilmesi üzerine de konuştuk. Ancak bu tamamen izleyicilere bağlı bir durum. İlk film büyük beğeni alırsa, ikinci filme yeşil ışık yakarız” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Meltem Akçöl, Bursa’daki ilgi ve enerjiden çok mutlu olduklarını belirterek, “Çektiğimiz projeden çok memnunuz, salonlarda seyircilerle buluştuk, çok güzel bir deneyim oldu” dedi. 

Demirhan Demircioğlu da, filmin yapım sürecine dair duygularını paylaşıp, “30 gün boyunca çok emek verip çok güzel bir film çıkardık. Heyecanımın izleyicilere de geçmesini umuyorum” diye konuştu.

Filmin başından itibaren büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirten Onur Bay ise, “Beyza Alkoç harika bir karantina dünyası oluşturdu. Seyircilerimizin filme sahip çıktıklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

MUHABİR - KAMERAMAN : MUHAMMED İMREK

MSB: TSK'ya ait kargo uçağı düştü

Bursa'nın ruhu notalarda!

İmamoğlu için 828 yıldan 2352 yıla kadar hapis cezası istendi

3900 sayfalık iddianamede 402 şüpheli var

AK Parti Yıldırım'dan 71 mahallede danışma meclisi

“Bursa’nın gönlünde iz bırakan Hikmet Şahin rahmetle anılıyor

Bahçeli: "Cumhur İttifakı'nın kaderi, milletin kaderi ve devletin bekasıdır"

Yüzyılın konut projesi’ne rekor başvuru: İlk günde 936 Bin 159 kişi

Bursa'da tavuk pilav yiyen 11 tarım işçisi zehirlendi

KKTC Cumhurbaşkanı ilk ziyaretini Türkiye'ye yapacak

Bir devrimcinin ardından 87 yıl geçse de

ATIŞ Yapı'nın tüm şirketlerine kayyum atandı: TMSF'den açıklama!

Yıldırım’da Türk halk müziği rüzgârı esti

İnegöl’den Cenon’a dostluk köprüsü

Ortaokul öğrencileri, Atatürk’ü özel koreografiyle andı

CHP’nin kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı

Başkanlar Atatürk'ü andı!

Bursalılar gece depremle uyandı

İznik Gölü'nde tek seferde 21 ton gümüş balığı yakalandı

Bursa'da rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında 2 tutuklama

Büyükşehir Ata'nın huzurunda

Bursaspor, Gebzespor karşısında puansız ayrıldı

Gençler Ata'nın huzurunda

Türkiye’de İlk: Lise öğrencileri tercihten önce üniversiteli oluyor

Türkiye’nin 3. Astronotu Gökhan Erdem uzay deneyimini GUHEM’de öğrencilerle paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Devlet Bahçeli ile aramızda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil"

Suriye'ye kaç kişi döndü?

Balıkesir Sındırgı’da deprem: Bursa ve çevre iller de sallandı

Yüzyılın konut projesi'ne yoğun ilgi: Başvurular yarın başlıyor

Demokrat Parti Bursa'da yeni dönem! Yeni İl Başkanı Ali Kamil Goral oldu

Yükleniyor