Tarih: 12.01.2015 20:49

KAR GİTTİ DERKEN GERİ GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

2014 yılının son günlerinde yoğun kar yağışının etkisi altına giren İnegöl, on gündür dondurucu soğukların da etkisiyle doğu illerini aratmadı. Hafta sonu ılık bir havanın gelmesiyle birlikte karlar eridi, aşırı soğuk etkisini kaybetti. Pazartesi sabahına güneşli bir hava ile uyanan İnegöl, akşam saatlerinde tekrar soğuk ve kar yağışı hakim oldu. Aralıksız yağan kar nedeniyle her yer yeniden beyaza bürünürken, şehirlerarası yollarda trafik aksadı.

İnegöl Bursa Karayolu Ümitalan mevkiinde yaşanan ve 5 kişinin yaralandığı kazanın ardından yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Ümiatalan rampasını çıkamayan bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekerek zincir takmak zorunda kaldı. Aniden bastıran kar ile birlikte Karayolları Ümitalan Tuz Sundurması ekipleri de hummalı bir çalışmaya girişti.

İnegöl Ankara karayolunda da manzara farklı olmadı. Yoğun kar yağışı nedeniyle Mezitler bölgesinde yol kapandı.  Ağır taşıtların bölgeye geçişine izin verilmezken, Trafik ekipleri uygulama yaparak Tır sürücülerini Küçük Sanayi Sitesi’ne yönlendirdi. Sabah saatlerinde yola çıkan tır şoförleri saatlerce yollarda beklemek zorunda kaldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —