Tarih: 27.12.2017 17:30

KANAL 16´YA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Uyuşturucu ile Mücadele İl Aksiyon Planı gereğince Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü paydaşlığında Bursa medyası mensuplarına yönelik Uyuşturucu ile Mücadele Farkındalık Eğitimi veriliyor.

Tüm Kanal 16 çalışanlarının ve Kanal 16 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir´in de katıldığı seminerde Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Fikret Muti ve Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddeler Şube Müdürü Doktor Cihat Yazar konuya ilişkin bilgiler aktardı.

 

Bağımlılıklarla yapılan mücadelede eğitim, sağlık, güvenlik teşkilat başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla sivil toplum kuruluşları iş birliği ve özellikle medyanın katkısı büyük önem taşıyor.

Düzenlenen seminerde basın sektörü çalışanlarına madde bağımlılığını konu alan basın çalışmalarında doğru ve etkili mesajların kamuoyuna verilebilmesi için basın yayın ve enformasyon genel müdürlüğünce hazırlanan ?Medya İçin Uyuşturucu İle Mücadele Eylem Planına Yönelik İletişim Stratejisi Uygulama Rehberi´ dağıtıldı.


/kanal16haber.com/2017-12/27/180438380b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —