Tarih: 09.11.2015 18:26

KANAL 16´YA ?ONUR´ ÖDÜLÜ

Facebook Twitter Linked-in

 

Gemlik 1. Uluslararası Zeytin festivali muhteşem final gecesiyle son buldu. Gecede Onur ödülü alan kurumlar arasında Televizyonumuz Kanal 16 vardı.

Gemlik Belediyesi´nin Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize ettiği 1. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali, görkemli bir törenle son buldu.

GEMLİK ZEYTİNİ FESTİVALİ SONA ERDİ

5 Kasım´da Şenlik yürüyüşü ile start alan Festival, dolu dolu programıyla göz kamaştırdı.

Festivalin son gecesinde ise Gemlik´i dışarıda temsil eden Gemlikliler, yazarlar, gazeteciler, sponsor firma temsilcileri ve Kent konseyi yöneticilerine plaket takdim edildi.

KATKISI OLANLARA PLAKET

Gecede plaket alanlar arasında televizyonumuz Kanal 16 da vardı. Festivalin açılış programı ve diğer etkinlikleri canlı yayınlarla ekranlara taşıyan Kanal 16, Onur ödülüne layık görüldü. Ödül töreninin de canlı olarak aktarıldığı gecede Kanal 16 adına ödülü Ferhat Özkaner aldı.

Ünlü Magazin Programı yapımcısı Gazeteci ve Köşe Yazarı Ömür Sabuncuoğlu ise gecenin onur konuğu oldu.

Yetenek Sizsiniz Yarışmasının şampiyonu Veysel Çelikdemir´de Kumda Zeytin Hikayesi isimli gösterimi ile ayakta alkışlandı.

Türkücü ve program yapımcısı Turgay Başyayla´da türküleriyle geceye renk kattı.

Festivali, Kanal 16 mikrofonlarına değerlendiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik´ten tüm dünyaya verdikleri barış mesajı için mutlu olduklarını kaydetti.  


/kanal16.com.tr/2015-11/9/192026191b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —