Tarih: 12.02.2024 16:54

Joe Biden'dan İsrail'in saldırıları sırasında itiraf gibi paylaşım

Facebook Twitter Linked-in

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Filistinli sivil halka yönelik saldırılar düzenlediği bir zamanda, efektli bir fotoğraf paylaşarak sosyal medyada büyük tepki topladı. Saldırılarda 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Biden'ın Tartışmalı Paylaşımı: İsrail'in Filistinlilere saldırısı ve ABD başkanının fotoğrafı

Biden, milyonlarca Amerikalı'nın Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi olan Super Bowl'u izlediği sırada, gözlerinin parladığı ve gülümsediği fotoğraflı paylaşımına "Tıpkı çizdiğimiz gibi" notunu düştü.

Biden'ın paylaşımı, sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Kullanıcılar Biden'ı "şeytan", "utanç verici" ve "zihinsel olarak başkan olmaya uygun değil" gibi ifadelerle eleştirdi.

Biden'ın paylaşımının, Filistinlilere yönelik saldırıları görmezden geldiği ve İsrail'in eylemlerini desteklediği şeklinde yorumlandı. Ayrıca, Biden'ın paylaşımının Super Bowl'un gölgesinde kalması da eleştirildi.

Biden'ın paylaşımı, ABD'nin Filistin politikası ve İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarına ilişkin tartışmaları yeniden alevlendirdi. Sosyal medya kullanıcıları Biden'ı Filistinlilerin acısını görmezden gelmekle suçladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —