Tarih: 02.06.2018 21:03

İZNİK HALKI´NDAN SELDA MERİÇ´E YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

İZNİK HALKI´NDAN SELDA MERİÇ´E YOĞUN İLGİ

AK Parti 27. Dönem 2. Bölge Milletvekili Adayı Selda Meriç, seçim kampanyasının 5.gününü İznik ve Orhangazi ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devam etti.

İznikli ve çiftçi kökenli olan Selda Meriç, İznik´in Çakırca Mahallesindeki gezisinde ekibi ile beraber meyve topladı. Meriç, ?İznik İlçemizde halkla iç içe yaşadığım için sorunlarımızı daha yakından biliyorum ve bu sorunlarımızın çözümü için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum? şeklinde konuştu.

Orhangazi gezisinde AK Parti ilçe yönetimi ve teşkilat çalışanlarıyla bir araya gelen Selda Meriç, AK Parti seçim stantlarını ziyaret etti. Ardından İlçede esnaf ziyaretinde bulunan 2. Bölge Milletvekili Adayı Selda Meriç, vatandaşın yakın ilgisine karşılık göstererek cevap verdi.

Meriç daha sonra Orhangazi Devlet Hastanesinde Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve üst düzey AK Parti İlçe Yöneticileri ile beraber iftar yemeğine katıldı. Hastane çalışanları için verilen iftar yemeğinin ardından Orhangazi Belediyesi Ramazan Programı kapsamında sevilen sanatçı Yusuf Güney, konserine katıldı.

Konser süresince eğlenceli dakikalar geçiren protokol ve vatandaşlar Yusuf Güney, şarkılarına eşlik ederek konserin tadını çıkarttılar. Konser sonunda ise sahnede Yusuf Güney´e hediyesini takdim eden AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Selda Meriç, eğlenceli konser için teşekkür etti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —