İYİ PARTİ´YE GEÇEN CHP´Lİ 15 MİLLETVEKİLİ PARTİYE GERİ DÖNDÜ

CHP´Lİ 15 VEKİL PARTİYE DÖNDÜ, VATANDAŞ YORUMLADI.

İYİ PARTİ´YE GEÇEN CHP´Lİ 15 MİLLETVEKİLİ PARTİYE GERİ DÖNDÜ
/kanal16haber.com/2018-5/11/184706672b.mp4
SİYASET 11.05.2018 17:30:53 0

CUMHURİYET HALK PARTİSİ´NDEN, GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU´NUN TALİMATI İLE İYİ PARTİ SIRALARINA GEÇEN 15 MİLLETVEKİLİ, PARTİSİNE GERİ DÖNDÜ.

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL´İN MECLİSTE YAPTIĞI AÇIKLAMADA "GÖREV TAMAM, ARKADAŞLARIMIZ ARTIK YUVAYA DÖNÜYORLAR." İFADELERİNİ KULLANDI. BUNUN ÜZERİNE BURSALI VATANDAŞLARA KONU İLE İLGİLİ MİKROFON UZATTIK VE BAKIN TRANSFER İŞLEMİNİ VATANDAŞLAR NASIL YORUMLADI.

Cumhuriyet Halk Partisi´nden, Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun talimatı ile sürpriz bir şekilde İYİ Parti sıralarına geçen 15 milletvekili, partisine geri döndü.

Güneş motel olayını anımsatan bu süreç, daha önce kemal Kılıçdaroğlu tarafından dile getirilmişti ve bakın o açıklamalarında Kılıçdaroğlu ne söylemişti.

?Partisine ihanet eden,bu karakterde milletvekili düşünemiyorum? dedi Kılıçdaroğlu. Ancak gelinen noktada görüyoruz ki böyle bir karar aldı,bunu da demokrasi olarak nitelendirdi daha önceki açıklamalarının aksine.

Millet iradesini yok sayan bu transfer işlemi vatandaşın moralini oldukça bozmuş görünüyor  ve transferler ilgili ortak kanı bundan sonra biz chp seçmeni olarak partiye ve milletvekillerimize nasıl güveneceğiz şeklinde.

CHP´Lİ 15 VEKİL PARTİYE DÖNDÜ, VATANDAŞ YORUMLADI.

Transferi doğru bulan vatandaşlar da yok değil elbette var, ama millet iradesi dediğimizde sorumuz yanıtsız kaldı.