İYİ PARTİ´DEN ERCAN ÖZEL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

?Bana duyduğunuz güven için...?

İYİ PARTİ´DEN ERCAN ÖZEL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
/kanal16haber.com/2018-12/14/164915367b.mp4
SİYASET 14.12.2018 16:43:22 0

İYİ Parti ´nin Bursa Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Ercan Özel, Aday adaylığını Şehit Ömer Halisdemir kültür merkezinde açıkladı.

Partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı ile Yenişehir Belediye Başkan Aday Adaylığını Şehit Ömer Halisdemir kültür merkezinde açıklayan Bursa Büyükşehir ve Yenişehir belediyesi meclis üyesi Ercan Özel´e ilgi büyüktü.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan programda konuşan İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ali Şıracı, ? Yenişehir ilçe teşkilatının kuruluş aşamasından itibaren emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı olan Ercan Özel, ? Bu yola çıkarken fedakarlık yaptığımı düşünüyorudum.Fakat en büyük fedakarlığı ailem yaptı.Başta aileme ve partimizin her kademesine ve çok değerli halkımıza bizlere duydukları güven için teşekkür ediyroum? diye konuştu.

İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, ? Ben Ercan Özel´i 2014 yerel seçimler öncesinde tanıdım.O gün Özel´in bu işin üstesinden fazlasıyla geleceğine inanmıştım.Gelinen nokta itibarı ile Ercan Özel´in yaptığı işler ortada kendisine başarılar diliyorum? dedi.