Tarih: 01.01.2009 23:55

İNSANLIK DIŞI SALDIRILARA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği katliama İnegöl’den de tepkiler yağmaya devam ediyor. İnegöl Ziraat Odası Başkanı Niyazi Özbil bugün düzenlediği basın toplantısında İsrail’in saldırılarını nefretle kınadıklarını söyledi. Türkiye’nin bu konuya karşı net tavır almasını isteyen Niyazi Özbil, Sadece kınamak ile sorun çözülmüyor İsrail’e karşı net tavır koymamız gerekiyor.. Bizim İsrail’den ithal ettiğimiz tohumlarla onlar silahlanarak Filistinli Kardeşlerimizi vuruyor. İsrail’le Yaptığımız alışverişlere ambargo getirilmelidir dedi.

 

Saldırılara bir tepki de İnegöl Tarihi Mehter Derneği’nden geldi. Bugün İnegöl Mehter Derneğinde basın toplantısı düzenlendi. Dernek üyelerinin tamamının katıldığı basın toplantısında konuşan İnegöl tarihi Mehter Derneği Başkanı Mehmet Semiz, İsrail’in şu anda Filistin’de insanlık suçu işlediğini belirterek, İslamcı, demokrat, muhafazakar, ülkücü veya komünist olan herkesin sessiz kalmaması gerekiyor. Tepkimizi gereken yerlere iletelim. İsrail ile yapılan anlaşmalarında iptal edilmesini haykıralım diye konuştu.

 

Mehmet Semiz konuşmasının ardından Mehter Derneği üyelerinin topladığı bir miktar nakdi yardımı Filistin’e gönderilmek üzere İNİYAD Başkan Yardımcısı Naci Köseoğlu’na teslim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —