İNEGÖLSPOR´UN RAKİBİ SANCAKTEPE BELEDİYESPOR

Bordo-Beyazlılarda tek hedef sahadan puan yada puanlarla ayrılmak

İNEGÖLSPOR´UN RAKİBİ SANCAKTEPE BELEDİYESPOR
SPOR 1.12.2018 16:20:49 0

Temsilcimiz İnegölspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 15. hafta mücadelesinde ligin güçlü ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

İstanbul 15 Temmuz Stadyumu´nda oynanacak karşılaşma saat 13.30´da başlayacak.

Direnç Tonusluoğlu´nun yöneteceği karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayan Bordo-Beyazlılarda tek hedef sahadan puan yada puanlarla ayrılmak.

Ligde son 2 haftada 4 puan toplayan ve moral bulan İnegölspor, 14 puanla 13. sırada yer alırken, rakip Sancaktepe Belediyespor ise 27 puanla 6. sırada bulunuyor.

Karşılaşma öncesi açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, Sancaktepe Belediyespor´un iyi bir çıkış yakaladığını belirtti.

Rakiplerinin genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu vurgulayan Akyel, ?İyi takımlar. İyi takım olmuşlar. Bizde bildiğiniz gibi 6-7 haftadır iyi bir futbol oynuyoruz. Zaman zaman kazanıyoruz zaman zaman berabere kalıyoruz ama bunları hep iyi futbolla yapıyoruz. İyi bir toparlama süreci geçiyoruz ve geçirdikte. İnşallah Amed maçındaki gibi mücadelemizi deplasman maçında gösterip, oradan puan yada puanlarla dönmek istiyoruz? dedi.