Tarih: 30.09.2014 19:39

İNEGÖLSPOR LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan müsabakalar ile 5. haftası geride kalan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta, haftayı üç puanla kapatan iki takımdan birisi olan temsilcimiz İnegölspor, sıralamada iki basamak yükselerek üçüncü sıraya otururken, gözler Çarşamba günü lider Nazilli Belediyesi ile oynanacak olan müsabakaya çevrildi.

 

Ligin 5. haftası beraberliklere abone olan temsilcimiz İnegölspor ile Trakya temsilcisi Kırklarelispor?u karşı karşıya getirirken, gülen taraf 1-0?lık skorla Bordo-Beyazlı ekibimiz oldu. 5. randevusunda ikinci galibiyetine imza atmanın sevincini yaşayan İnegölspor, üstündeki iki ekip iki arasındaki puan farkını kapatarak zirve için umutlandı.

 

Bu maçı geride bırakan İnegölspor, Çarşamba günü deplasmanda konuk olacağı lider Nazilli Belediyesi maçı hazırlıklarını tamamlayarak bugün sabah saatlerinde Aydın?a hareket etti. Nazilli Belediyespor-İnegölspor karşılaşmasında İstanbul Bölgesinden Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Filiz, ilk kez İnegölspor?un maçını yönetecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —