Tarih: 09.02.2024 12:49

İnegöl'de Spor Festivali heyecanı başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl Belediyesi'nin geleneksel hale gelen Spor Festivali'nin 7'ncisi için geri sayım başladı. 11 branşta 58 kategoride 10 bin dolayında öğrencinin katılması beklenen organizasyonda, 3 ayda 900'ü aşkın müsabaka oynanacak.

Ortaokul ve lise kademelerinde okuyan öğrencilerin katılabileceği festivale başvurular 13 Şubat Salı günü sona eriyor. Başvurular, İnegöl Belediyesi Spor Salonu'nda bulunan Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne yapılabilecek.

Festival kapsamında voleybol, basketbol, futbol, futsal, dart, spor tırmanışı, oryantiring, satranç, bocce, masa tenisi ve kros branşlarında müsabakalar düzenlenecek. 3 ay boyunca devam edecek festivalde, 10 bin öğrencinin 900'ü aşkın müsabakada ter dökeceği öngörülüyor.

Başkan Taban: "Gençlerimizi sporla buluşturmak için buradayız!"

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, festivalin önemini vurgulayarak şunları söyledi: "Bu yıl 7'ncisini düzenleyeceğimiz Spor Festivali ile gençlerimizi sporla buluşturmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. 11 branşta 58 kategoride 10 bin dolayında öğrencinin katılması beklenen organizasyonda, 3 ayda 900'ü aşkın müsabaka oynanacak. Bu vesileyle paydaşlarımız Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüze teşekkür ediyorum. Katkı ve destek sunan Kaymakamımıza, okul idarecilerimize ve beden eğitimi öğretmenlerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum."


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —