İnegöl'de sokaklar parke taşla kaplanıyor

2023 yılında 11 kırsal mahallede 49 bin m2 parke taş uygulaması gerçekleştiren İnegöl Belediyesi 12’nci mahalle olan Hocaköy’de 5 sokağın 2500 m2 parke taşla kaplanması için çalışmalara başladı.

İnegöl
BURSA HABER 24.08.2023 14:35:00 0

İnegöl Belediyesi, hem merkezde hem de kırsalda yatırımlarını sürdürüyor. 

Yaz aylarında özellikle sokakların parke taşla kaplanması adına yoğun bir şekilde çalışan İnegöl Belediyesi, altyapısı tamamlanan köylerde sokakları parke taşla kaplayarak merkezin konforunu kırsala da taşıyor.

Devam eden çalışmaları beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

 “Hocaköy Mahallemizde parke taş kaplamasıyla ilgili çalışmaları incelemek üzere bir araya geldik. Bu çalışmalarda parke taşları Bursa Büyükşehir Belediyemiz bizlere gönderiyor, biz de uygulamasını yaparak eksik alanları toparlıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam alanlarının standardının yükseltilmesi, konforunun arttırılması adına bu çalışmaları hızlıca ilerletiyoruz” 

 Başkan Taban konuşmasında “Sadece burada değil, başka mahallelerimizde de gerek merkez gerek kırsalda devam eden pek çok işlerimiz var. Hocaköy’de bizim merkeze yakın köylerimizden biri. Burası da artık diğer eksiklerin giderilmesi noktasında gayretle çalıştığımız bir nokta. 5 sokağımızda 2500 m2 parke taş kaplaması gerçekleşiyor. Bu yıl toplamında ise Hocaköy öncesi 11 kırsal mahallemizde parke taş uygulaması yaptık. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.