Tarih: 22.01.2014 18:58

İNEGÖL’DE KAN DONDURAN ÇİFTE CİNAYET

Facebook Twitter Linked-in

18 Ocak 2014 Cumartesi günü sabah saatlerinde evinden motosikletle ayrılan Sabri Öztürk, bir daha geri dönmedi. 19 Ocak 2014 Pazar günü sabah saatlerinde Ferhat Yavuz da İ.A. isimli arkadaşı ile ayrıldığı evine bir daha haber alınamadı. Her iki aile emniyete kayıp başvurusunda bulundu.
İddiaya göre 5 arkadaş Tahtaköprü beldesi mevkiindeki ormanlık alana giderek alkol almaya başladı. O sırada Sabri Öztürk ile İ.A. arasında tartışma yaşandı.
Tartışma büyüyünce kiralık aracın bagajında bulunan av tüfeğini alan İ.A., oturur vaziyette bulunan Sabri Öztürk?e ateş etmeye başladı. Mobilyacı olduğu bildirilen Sabri Öztürk, vücuduna aldığı üç kurşunla hayatını kaybetti.
İ.A., öldürdüğü Sabri Öztürk?ün cesedini yaktığı ateşin içine attı. Yanan cesedi bırakıp olay yerinden ayrılan İ.A., yanındaki arkadaşlarını cinayetle alakalı kimseye bilgi vermemeleri konusunda tehdit etti.
Katil zanlısı ertesi gün ise olayı başka yerlerde anlattığı gerekçesiyle pompalı tüfeği Ferhat Yavuz?un kafasına dayayıp ateş etti. İ.A., cesedi olay yerinde bırakıp uzaklaştı.
Kayıp başvurusunda bulunan ailelerin ifadesi üzerine harekete geçen İnegöl Emniyet ekipleri, İ.A. ve arkadaşları A.M. ve K.G.?yi bulup gözaltına aldı.
Sorgulama sırasında zanlılar, cinayetleri itiraf ederken Cesetler, savcılık incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna, ardından da kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
A.M.?nin de İ.A. tarafından tehdit aldığı belirtilirken, İ.A.?nın üçüncü cinayeti işlemesinin de önüne geçilmiş oldu.
İnegöl`deki çifte cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.


kanal16.com.tr/arsiv/2014-1/22/103833521.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —