İMAMHATİPLİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

GEMLİKTE YAPILAN YARIŞMALARDA İ.H.L’Lİ ÖĞRENCİLER MADALYALARLA DÖNDÜ

İMAMHATİPLİLER BAŞARIYA DOYMUYOR
EĞİTİM 13.04.2011 16:39:52 0

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Liseleri arası 2. Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmalarında 5 kategoride derece alan İnegöl İmam Hatip  Lisesi öğrencilerine okulda düzenlenen törenle madalya, katılım belgeleri ve plaketleri verildi. Ayrıca atletizimde dereceye giren öğrencilere madalyaları ve kupaları verildi.

 

düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Şube Müdürleri Özer Yılmaz, Tahsin Çetinkaya, Mustafa Karaaslan, İlim Yayma Cemiyeti ve İnegöl İmam Hatip  Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Cemal Özçetin, İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Haydar Cerrah, İnegöl İmam Hatip  Lisesi Müdürü Sayim Yıldız ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Törenin açış konuşmasını yapan İnegöl İmam Hatip  Lisesi Müdürü Sayim Yıldız, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada 5 kategoride derece aldıklarını ifade etti.

 

İnegöl`ün, İmam Hatip  Lisesinden yeni başarılar beklediğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, "İnegöl İmam Hatip  Lisesi kurulduğu günden bu yana İnegöl`de yaptığı çalışmalarla kendini gösteren hatta bir çok organizasyonda başarı damgasını vuran, ilçemizin en önemli ve güzel okullarından birtanesidir dedi.

 

 Konuşmaların ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları, plaketleri ve katılım belgeleri verildi.