Tarih: 19.06.2018 16:37

?İLK OY HAREKETİ? ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Facebook Twitter Linked-in

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE İLK KEZ OY KULLANACAK OLAN GENÇLERİN BİLGİLENDİRİLMESİ AMACIYLA GENÇLER TARAFINDAN OLUŞTURULAN ´İLK OY HAREKETİ´ PLATFORMU BURSA´DA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI.... PLATFORM ÜYELERİ ´İLK OY HAREKETİ´ LOGOLU ARAÇLARIYLA GİRMEDİK SOKAK GİDİLMEDİK EV BIRAKMAYACAK.

SOSYAL MEDYA´DA 15 MİLYONA YAKIN GENCE ULAŞTILAR

24 Haziran seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan gençlerin oluşturduğu ´ilk oy hareketi´ platformu üyeleri Bursa´da çalışmalarını hızlandırdı.

Türkiye´nin her bölgesinde kısa sürede konuşulur hale gelen "İlk Oy Hareketi"nin Bursa´daki üyeleri 12 ilçede 12 çadır kurarak gençleri bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Platform üyeleri ´İLK OY HAREKETİ´ logolu araçlarıyla girmedik sokak gidilmedik ev bırakmayacak.

Platform üyesi Fatih Kaya´ Seçimlerin tarihinin belli olmasının ardından gençlere seçimlerinin önemini 1 oyun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalıştık. Düşünmeden oy kullanmamalarını sorgulamadan oy kullanmamaları üzerine çalışmalar yaptık. 12 ilçe´de 12 çadır açtık bu çadırlarda gençlerle sohbet ettik ,  gitar çaldık, horon teptik hep birlikte gençliğin enerjisini çadırlara yansıttık. Aynı zamanda 22 mobil standımız ile birlikte Bursa´nın 400 mahallesinde broşürler dağıttık gelen soruları cevapladık, genç kardeşlerimiz ile birlikte esnaf ziyaretlerimizi devam ettik Bursa´da 16.000 esnafımızı ziyaret ettik. Seçimlere az bir zaman kaldı çalışmalarımızı hızlandırmak adına araçlarımızı kullanacağız aynı misyon ve vizyonla ilk defa oy atacak gençleri bilinçlendirmeye devam edeceğiz.´diye konuştu.

´İLK OY HAREKETİ´ platformu Youtube´da yaklaşık bir ay önce manifestosunu yayınlamış ve 4 haftada yaklaşık 15 milyon gence ulaştı.


/kanal16haber.com/2018-6/19/171257975b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —