Tarih: 23.12.2008 23:56

İL SPOR MÜDÜRÜ ÖMER GÜMÜŞ`TEN İNEGÖL`E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Dün İnegöl’e gelen Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, Kafkasspor Tekvando Takımına ve İnegöl İshakpaşa Spor Kulübü bünyesinde faaliyette bulunan Okçulara malzeme desteğinde bulundu. Müdür Gümüş, Tekvando Takımının ve Okçuların gösterilerini ilgiyle izledi.

 

İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Gümüş ile birlikte ilk olarak Kafkasspor Kulübünü ziyaret eden İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Gümüş, burada Kulüp Başkanı Recep Bayrak ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş, İnegöl’ün sportif etkinliklerini yakından takip ettiğini, Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürlüğü olarak, ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

 

Kafkasspor başkanı Recep Bayrak ise, Müdür Ömer Gümüş’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Müdür Ömer Gümüş daha sonra Kafkasspor Taekwando takımının gösterilerini izledi.

 

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş Kapalı Spor Salonuna geçerek, İshakpaşa Spor Kulübü Okçularına yay ve ok desteği verdi. Müdür Gümüş, Okçuların gösterisini ilgiyle izledi.

 

İl spor Müdürü ömer Gümüş, İshakpaşa Spor Kulübünün Bursa genelinde Okçuluk branşında tek kulüp olması nedeniyle iki takım Yay ve Ok takımı hediye ettiklerini söyledi.

 

İshakpaşa Spor Kulübü Başkanı Kamuran Balkan ise vermiş olduğu destekten dolayı Müdürü Gümüş’e teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —