Tarih: 31.07.2015 17:01

İHSAN ÖZKES CHP´Lİ TANAL´I BOMBALADI

Facebook Twitter Linked-in

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin ? CHP, HDP özentili bazı vekillerin tahrikinden kurtulsun? sözlerine eski CHP´li İhsan Özkes´ten destek geldi. Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekilliğinden istifa eden Özkes Twitter hesabından yaptığı açıklamada ? İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP´lilerin CHP´ye değil de HDP´ye çalışmasıdır. Bu dediklerime kızan kimi CHP´liler, kafasını kuma sokup, gerçeği kabullenmek istemeyenlerdir" ifadelerini kullanmıştı.

Özkes´e yanıt, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal´dan geldi. Twitter hesabından yaptığı açıklamada ?İstifa ederek fırıldak Kubilay´ın durumuna düşmemeyi tasviye ederim"diyen Tanal, "Sayın İhsan Bey, MHP´ye geçeceksen siyasetin adabına uygun bir şekilde, yakışır bir vaziyette geçersin. CHP´ye haksız saldırılarına cevap yazarsam altında ezilirsiniz. Size yakışan ise istifa ettikten sonra size bu toplumda saygı değer bir mevki/makam sağlayan CHP´ye laf atmak senin haddin değil? ifadelerini kullandı.  

Tanal´ın bu tweetlerinden sonra, Özkes yeniden klavyenin başına oturdu ve Tanal´a yanıt verdi. 

"Olduğum gibi göründüm, göründüğüm gibi oldum. Asla hiçbir hesap kitap içinde olmadım" diyen Özkes, Mahmut Tanal´ın İstiklal Caddesi´nde düzenlenen polisin çok sert müdahalede bulunduğu LGBTİ yürüyüşe katılarak, TOMA´ya tırmanmasını hatırlattı.

Özkes, "Ne Apo´nun posteri altında yürüdüm, ne Ramazan´da mübarek aylara dil uzatılan pankartlar ve kabul edilemez görüntüler arasında TOMA´ya çıktım" dedi. Özkes, "Ne başörtüsünü AYM´ye götürdüm, ne de dindar gözükme çabasına girdim. Fırıldak gibi bir o tarafa bir bu tarafa asla ve asla savrulamadım" ifadelerini kullandı.

 


/kanal16.com.tr/2015-7/31/191759550b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —