İBB Başkan Adayı Kurum’dan yaşlılara müjde: "İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız"

İBB Başkan Adayı Kurum’dan yaşlılara müjde: "İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız"

GÜNDEM 21.01.2024 17:15:01 0
İBB Başkan Adayı Kurum’dan yaşlılara müjde:
İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kurum, “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız. Bu tesislerde vakit geçireceksiniz, spor yapacaksınız, eğleneceksiniz, kitap okuyacaksınız, müzik dinleyeceksiniz ve eğitimlere katılacaksınız” dedi.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kurum’a Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı da eşlik etti. Yaşlılarla tek tel el sıkışan Kurum, karanfil verip sohbet etti. Huzurevi sakini heykeltıraş ve ressam olan Özcan Çelen ise Kurum’un portresini çizdiği resmi hediye etti. Ziyaret sırasında Erol Eranıl, Müyesser Yurtseven ve Durballı Taşören Türk sanat müziğinden bazı eserler seslendirdi. Sadiye Hacar isimli bir yaşlı kadın ise Murat Kurum ve beraberindeki heyete şiir okudu. Program bitiminde ise huzurevinin bahçesinde Eranıl’ın geri dönüşümden yaptığı heykeller önünde fotoğraf çektirildi.

“Sizlerle birlikte yol yürümek de bizim için bir şeref ve onur vesilesi olacak”
Yaşlılar için projelerinden bahseden Kurum, “Burada her ilden hanımefendi ve beyefendilerimiz var. Benim de her ilde bir hikayem var. O illerde depremlerde, sellerde, heyelanlarda milletimiz için hep mücadele ettim. Milletimizin hep yanında olmaya çalıştım. Şimdi de inşallah 39 belediye başkanımla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bu hizmetlere sadece İstanbul diyerek devam edeceğiz. Tek derdimiz İstanbul ve milletimizin sorunları olacak. Biz milletimiz için hep en iyisini en güzelini hayal ettik ve o hayalin peşinden koştuk. İnşallah sizlerle birlikte de bunları gerçekleştireceğiz. Burada huzur evimizde güzel bir ortam var. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul’un iki yakasında yaşam merkezi dediğimiz projelerimizi sizlere sunacağız. Bu tesislerde vakit geçireceksiniz, spor yapacaksınız, eğleneceksiniz, kitap okuyacaksınız, müzik dinleyeceksiniz ve eğitimlere katılacaksınız. Sizlerle birlikte yol yürümek de bizim için bir şeref ve onur vesilesi olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak hem maddi hem manevi her türlü desteği yaşlılarımıza sunacağız. Kendinizi hiç yalnız hissetmeyeceksiniz, biz sizin hep yanınızda olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediye başkanlarımızla ne istiyorsanız bir telefon kadar uzakta olacağız. Daha önce 25 yıllık iş hayatımda hep çalışıp ürettim. Laf değil eser inşa ettik. Bu anlayışla, tevazuyla, samimiyetle ve gayretle çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın her birinize ayrı ayrı selamları ve hürmetleri var. Bahçelievler’de bir program yaptığımızda da burada sizleri ziyaret etmek onu da çok mutlu eder diye düşünüyorum” dedi.

1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni başladı

Osmangazi'de Dünya Engelliler Haftası Renkli Gösterilerle Kutlandı!

Bursa’da 19 Mayıs etkinlikleri nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar

Afrika sıcakları kapıda! Çarşamba günü dikkatli olun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarım ve kırsal kalkınma süreci başlatıyoruz

Vefat eden zabıta memuru Mustafa Şengün için tören düzenlendi

Ünlü sunucu Erkan Yolaç vefat etti

Emeklilere yeni imkanlar: SGK'dan sağlık ve sosyal hizmetlerde devrim

19 Mayıs'ta Bursa'da ulaşım ücretsiz, BursaRay seferleri uzatıldı

Bursa’da endüstriyel yemek sektöründen gastronomi hamlesi

Bursa'da ambulanslar hız sınırlarına takıldı

Bursa'da emeklilere 2.000 TL destek çeki müjdesi

Bursa dahil 77 ilde "MERCEK-19" operasyonu

Bursalılar, 'Gençlik Şöleni' ile 19 Mayıs'ı kutluyor

Fernando Muslera, Fenerbahçe’ye karşı 30 derbiye çıktı

Konut satışları nisan ayında düşüşe geçti: Yüzde 28,3 gerileme!

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'tan eğitim kurumlarına ziyaret

Bursa'da armut üretiminde biyolojik mücadele başladı: Kimyasal ilaçlara son!

Türkiye'de işsiz sayısı artarken işsizlik oranı düştü

Türkiye'nin genç nüfusu 2023'te yüzde 15,1 oldu

Bursa'da katı atık tesisi projesi yer değiştiriyor

Tehlikeli taşımacılık kamerada

Bursa’da tepki çeken görüntü: Atları aracın arkasına bağlayıp koşturdu

Fatih Terim Panathinaikos'a veda etti

Şampiyon sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret

Bursalı eski milli basketbolcu ve ünlü işletmeciye son görev

Bursaspor'da Başkan Adayı Enes Çelik'in listesi belli oldu

Başkan Bozbey Hemşireler Haftası'nda Onkoloji Hastanesi'ni ziyaret etti

Kobani davası kararları açıklandı: Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası!

Bursa'da trafik kazaları alarm veriyor: 8 bin 467 ölümlü yaralanmalı kaza!

Yükleniyor