Tarih: 30.05.2016 15:12

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ NUMAN KURTULMUŞ AÇIKLAMA YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü´nde gerçekleşen Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, düzenlediği basın toplantısında Bakanlar Kurulu´nda görüşülen konularla ilgili bilgi verdi.

BAKANLAR KURULU 2.TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KURTULMUŞ ? ERKEN SEÇİM GÜNDEMİMİZDE YOK ?

Kurtulmuş ,erken seçim söylemleri ile ilgili açıklamada bulundu ve türkiye´nin gündeminde bir erken seçim yoktur diye konuştu. 

BAKANLAR KURULU 2.TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KURTULMUŞ ? YENİ ANAYASA TOPLUMUN BİR BEKLENTİSİ ?

Hükümetin öncelikli konuları arasında yer alan terörle mücadele konusuna da değinen kurtulmuş, tüm imkanların kullanılarak terörün sona erdirileceğini söyledi.Bir diğer önceliğin de yeni anayasa olduğunu vurgulayan hükümet sözcüsü kurtulmuş, Bu çerçevede Türkiye´ye yeni bir yürütme sisteminin tartışılmasını sağlamak, başkanlık sistemi başta olmak üzere anayasal reform içerisindeki düşünülen hususları tamamlamak hedefinde olduklarını kaydetti. 

BAKANLAR KURULU 2.TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KURTULMUŞ ? ALMANYA TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİNE DİKKAT ETMELİ ?

Son olarak 2 Haziran´da Almanya parlamentosunda görüşülecek olan ermeni soykırımı tasarısına da değinen kurtulmuş, müttefik bir ülke olan ve aynı zamanda çok sayıda türkün yaşadığı Almanya´nın ilişkilere daha özen göstermesi gerektiğinin altını çizdi.


/kanal16haber.com/2016-5/30/151842974b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —