HAMZAOĞLU: ?BERABERLİK BİZİ ÜZDÜ?

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 3-0´lık galibiyetten maçın 3-3´e gelmesinin kendilerini üzdüğünü belirtti

HAMZAOĞLU: ?BERABERLİK BİZİ ÜZDÜ?
/kanal16haber.com/2016-5/12/155439833b.mp4
SPOR 12.05.2016 15:33:44 0

 

Spor Toto Süper Lig´in 33. Haftasında sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor´da hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri´nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, 3-0´lık galibiyetten maçın 3-3´e gelmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek Osmanlıspor´un özellikle ikinci yarıda inanılmaz bir tempo ortaya koyduğunu söyledi.

?BAZILARINI U21´DE DEĞERLENDİRECEĞİZ?
"Gençlere forma şansı vermeye devam edecek misiniz?" şeklindeki soruyu da yanıtlayan Hamzaoğlu, bazı oyuncuların değerlendirileceğini söyledi.

?PABLO´NUN SAKATLIĞI VARDI?
Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla´nın Osmanlıspor karşılaşmasında oyundan alınmasına yönelik gelen eleştirilerin hatırlatılması üzerine deneyimli çalıştırıcı, Pablo´nun sakatlığı olduğunu ve riske etmek istemediğini belirtti.

?UEFA´YI KAZANMIŞ BİR TAKIM OLABİLİRDİK?

Takımdaki performans düşüklüğünün sebebinin sorulması üzerine tecrübeli teknik adam, sakatlıkların takımı ciddi manada etkilediğini söyledi.


?AYRILACAĞIMIZ ARKADAŞLARA KENDİMİZ BİLDİRECEĞİZ?
"Takımdan gidecekler ve kalacakları belirlediniz mi?" sorusuna ise Hamzaoğlu, henüz net bir şey olmadığını lig bitiminde karar vereceklerini söyledi.

 

?TESİSİMİZDE TADİLAT DÜŞÜNÜYORUZ?
Deneyimli teknik adam lig bitiminde kamp programı hakkında da bilgi verdi.