Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, üçüncü döneme hazır

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, üçüncü dönemine başlarken belediye personeli ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, üçüncü döneme hazır
BURSA HABER 2.04.2024 14:25:00 0

MUHABİR: MUSA KOÇAK

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde üçüncü döneminde yeniden seçilmenin sevincini belediye personeli ve vatandaşlarla birlikte yaşadı. Alkışlarla karşılanan Başkan Işık, teşekkürlerini sunarken yeni dönemin heyecanını ve projelerini paylaştı.

Başkan Işık, "Üçüncü dönemimize başlamamıza vesile olan Cumhur İttifakı'na, Cumhurbaşkanımıza, seçim sürecinde benimle birlikte yürüyen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Şimdi ustalık zamanı. Birçok engelleri ve sorunları aşa aşa buralara geldik. Birçok ödül aldık. Türkiye'ye örnek olacak projelerimiz oldu. Bundan sonra daha da olacak. Şimdi yeni dönemde birlikte daha büyük başarılara imza atmanın zamanı" dedi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ın yeniden seçilmesi, ilçede yaşayanların güvenini kazanmış olmanın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Yeni dönemde belediyenin daha da ileriye taşınması ve ilçenin kalkınması için başkanın önderliğinde birçok projenin hayata geçirilmesi bekleniyor.