GÖLECİK BARAJI İNŞAATI ZEMİN PROBLEMİ YÜZÜNDEN DURDU

KARACABEY GÖLECİK BARAJI İNŞAATI ZEMİN PROBLEMİ YÜZÜNDEN DURDU? DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) TARAFINDAN YAPTIRILAN GÖLECİK BARAJI´NIN ZEMİNİNDE OLUŞAN OLUMSUZLUKLARDAN DOLAYI, YENİDEN ETÜT ÇALIŞMASI BAŞLATILACAK..

GÖLECİK BARAJI İNŞAATI ZEMİN PROBLEMİ YÜZÜNDEN DURDU
/kanal16haber.com/2018-2/20/181129135b.mp4
GÜNDEM 20.02.2018 18:01:20 0

Karacabey´de, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Gölecik Barajı inşaatı, zeminde yaşanan sıkıntı sebebiyle durduruldu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Gölecik Barajı´na giderek Proje Müdürü Mustafa Bilgiç´ten bilgi aldı.

Barajın Karacabeylilerin 50 yıllık bir hayali olduğunu kaydeden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise ?´Gölecik Barajı inşaatının taahhüt edilen süre içerisinde tamamlanmasına şahitlik edecek" şeklinde konuştu.

Baraj tamamlandığında Karacabey´e ait Gölecik, Şahinköy, Karasu, Fevzipaşa, Arız, Tophisar, Dağkadı, Çavuşköy ve Danışment köylerinde toplam 45 bin 870 dekarlık araziye su temin edecek.

Aynı zamanda Gölecik Barajı, Karacabey ilçe merkezi ve çevresinin ihtiyacı olan yıllık 7,44 milyon metreküp içme ve kullanma suyunu karşılayacak.