GİRESUN YAYLALAR BÖLGESİ TERÖRDEN ARINDIRILIYOR

Giresun yaylalar bölgesinde operasyonlar aralıksız devam ediyor.

GİRESUN YAYLALAR BÖLGESİ TERÖRDEN ARINDIRILIYOR
/kanal16haber.com/2018-7/13/174834603b.mp4
ASAYİŞ 13.07.2018 17:34:06 0

GİRESUN YAYLALAR BÖLGESİNDE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK´YA YÖNELİK OPERASYONLAR TÜM HAVA KOŞULLARINA RAĞMEN DEVAM DEVAM EDİYOR. MEHMETÇİK, ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ALİ CEVİZCİ´NİN KATİLLERİNİ DİDİK DİDİK ARIYOR.

Operasyonlara Bursa Jandarma Özel Harekat´a bağlı ?Timsahlar´, Bulancak JÖH´e bağlı ?Kartallar ve Doğanlar´ timleri ile Jandarma´nın en seçkin askerlerinden oluşan Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı´na bağlı Jandarma Özel Operasyon timleri de destek veriyor.

Giresun yaylalar bölgesindeki operasyonda Jandarma´nın en seçkin askerlerinden oluşan JÖPER´ler de yakından görüntülendi.

Bölgeye ilk olarak 15 yaşında PKK tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik için gelen bu özel timler PKK´lı hainlerin izlerini ormanlık alanda sürüyor.

Daha önce operasyonların sürdüğü Güce ilçesinde Eren Bülbül´ün katillerini etkisiz hale getiren JÖPER´ler şimdi ise yaylalar bölgesinde Şehit Uzman Çavuş Ali Cevizci´nin katilleri ve bölgede bulunan örgütün sorumlusunu etkisiz hale getirmek için titiz bir çalışma yürütüyor.

Nefes kesen operasyonda timler adeta her noktayı didik didik taradı, bakılmadık alan bırakmadı.