Gençlik bayramı konserlerle kutlanmaya devam ediyor

Gençlik bayramı konserlerle kutlanmaya devam ediyor

BURSA HABER 19.05.2024 10:45:00 0
Gençlik bayramı konserlerle kutlanmaya devam ediyor

Yıldırım’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu sanatçı Bilal Sonses konseriyle taçlandı. 
Yıldırım Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlik konseri düzenledi. Bayrak Alanı’nda düzenlenen konserde DJ Ercan Bnk sahne alarak Yıldırımlılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunarken sevilen şarkılarıyla Bilal Sonses Yıldırımlılara unutulmayacak bir 19 Mayıs yaşattı. 
19 Mayıs’ın, Türk milletinin emperyalist güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde, zulme boyun eğmeyeceğini haykırarak, tarihin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından birini yazmaya başladığı gün olduğunu ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “19 Mayıs; Türk Milleti’nin hiçbir şartta esareti kabul etmeyeceğini dünyaya haykırdığı gündür. Tarihe gömülmek istenen aziz milletimiz; iman, inanç, cesaret ve fedakârlığıyla vatanını, bayrağını, namusunu müdafaa etmiş, Anadolu’dan düşmanı söküp atmıştır. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının desteği ve millet iradesinden alınan güçle başlatılan Millî Mücadele neticesinde binlerce şehit vererek sıkıntı ve yokluk içerisinde kazanılan zaferlerin bütün dünyaya gücümüzün gösterildiği, kahramanlık destanının başlangıcı olan 19 Mayıs dünyadaki tek Gençlik ve Spor Bayramıdır. Tüm gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. 
Ünlü sanatçı Sonses, kendilerini Yıldırımlı gençlerle buluşturduğu için Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür edip gençlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. 
 

3 çocuğunu öldüren babanın, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi

Türkiye'nin sanayi üretiminde artış

Yeni papa ABD'li Kardinal Robert Prevost oldu

Bursa'da seyir halindeki kamyon alev alev yandı

Bursa’da ‘dur’ ihtarından kaçan alkollü sürücüye 25 bin 389 lira ceza

Merkez’in rezervleri 138,5 milyar dolara geriledi

CHP’nin kurultay soruşturmasında Kılıçdaroğlu ifadeye çağrıldı

Gazze'de ölü sayısı 52 bin 760'a yükseldi

Osmangazili kadınlar tiyatro sahnesinde

Bozbey'den grev açıklaması

Ümit Özdağ hastaneye kaldırıldı, duruşma ertelendi

Yerel yönetimler "güvenli çalışma" için buluştu

Vatikan'da papalık seçiminde ikinci gün oylamaları başladı

Bursaspor Başkanı Çelik: Kombine satışlarımız 26 bini geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'e canlı bağlandı; Atares-2 RES açıldı

Bursa'da, alkollü sürücünün kullandığı cip ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

Aydın: “Hayvan sevgimizi kimse sorgulayamaz!”

Gazze’de can kaybı 52 bini aştı

Kurtulmuş ve Bahçeli'den, DEM Parti grubuna taziye ziyareti

Bursa’da Dezenformasyonla Mücadelede yeni adım

Ömer Çelik: Pakistan'a yapılan saldırıyı kınıyoruz

Bakan Uraloğlu: Dijital platformların sorumluluklarını artırmayı hedefliyoruz

Çeşni

İşte Hindistan'ın askeri gücü: "1.46 Milyon personel"

Pakistan’ın askeri gücü: 700 bin asker, 170 nükleer başlık

Yerlikaya: Kabine dönemimizde 237 bin suç unsuru oluşturan hesap tespit ettik

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı

Osmangazi Belediyesi'nden ahududu yetiştiriciliğine destek

Pala: “UEDAŞ’ta şeffaflıktan eser yok!”

Bursa'da minikler sporla buluştu

Yükleniyor