Tarih: 19.12.2015 10:47

GENÇ STARLAR FİNAL İÇİN SÖYLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ´Liseler Arası Genç Star Müzik Yarışması´nın elemeleri Dede Efendi Salonu´nda yapıldı. Bu yıl 8´incisi düzenlenen yarışmanın elemelerine katılan ?Genç Star´ adayları, finale kalabilmek için ter döktü. 
Elemelere Bursa merkez ilçelerin yanı sıra İnegöl Yenişehir, Orhangazi ve Gemlik´ten 40 okul katıldı. Sahnedeki performanslarıyla dikkat çeken genç müzisyenler hünerlerini sergiledi. ?Genç Star´ adaylarından finale kalanlar, 10 Ocak´ta yapılacak finallerde Bursa´nın yeni ?Genç Star´ı olabilmek için yarışacak.
Geçen yıl düzenlenen yarışmaya 27 okulun katıldığını ve 48 şarkının seslendirildiğini belirten jüri üyeleri, ?Bu yıl ilgi oldukça fazla. Merkez ilçelerin dışında Bursa´nın diğer ilçelerinden okulların da katıldığı elemelerde 40 okulumuz mücadele etti. 74 şarkının seslendirildiği elemelerde jüri, finale kalacak eser ve Genç Star adayını belirledi. 2 gün süren elemelerde sahne hakimiyeti, entonasyon, orkestra, enstrüman uyumu ve yorum gibi kriterler dikkate alındı. 70 ve üzeri puan almayı başaranlar final vizesini aldı? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —