Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı.

GÜNDEM 12.08.2024 12:05:00 0
Gelecek Partisi’nden AK Parti’ye geçiş iddialarına yalanlama

Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğine dair iddiaları yalanladı. Kanal 16’ya konuşan Küçük, “Partinin 2 numaralı ismi olarak, bu iddianın tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu söyleyebilirim” dedi. Küçük, Türkiye’nin içinde bulunduğu koşullar gereği, tüm partilerle görüştüklerini belirtti.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği iddiaları, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Davutoğlu, henüz bu iddiayı yalanlamazken, Gelecek Partisi cephesinden açıklama geldi. Kanal 16’ya konuşan Gelecek Partisi Siyasi İlişkiler ve İçişleri Başkanı İzzettin Küçük, “Öyle bir şey yok. Bunlar aslı, astarı olmayan, mesnetsiz iddialar. Umutlarını, gerçekmiş gibi gösterenlerin iddialarıdır bunlar” dedi. Gündemlerinde sadece Türkiye’nin sorunları çözecek eylem planı olduğunu belirten Küçük, “Elbette siyaset diyalog ve uzlaşma sanatıdır. Ancak partinin iki numaralı ismi olarak, Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’ye geçmeyeceğini kesin olarak söyleyebilirim”  dedi.

 

“AK PARTİLİLERLE GÖRÜŞÜYORUZ” 

Küçük, Türkiye’nin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve Gelecek Partisi’nin de her siyasi parti lideriyle görüştüğünü anlatarak, şöyle devam etti: “Türkiye gerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor ve arada millet eziliyor. Bu nedenle diyalog yolunu kapatmamak gerekir. Yarın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ertesi gün de Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Sayın Davutoğlu’nu ziyaret edecek. AK Partililerle de görüşüyoruz. Ancak Türkiye’nin sorunlarını konuşuyoruz. Gelecek Partisi, yeni kurulmuş bir siyasi hareket olmasına rağmen, Türkiye tasavvurunu, dünya uygarlığı fikrini çok güçlü bir şekilde temsil ettiği için, görüşmelerimiz çok fazla. Gelecek Partisi’nin ufku çağdaş uygarlığa en yakın parti olduğu için, görüşme trafiğimiz hızlandı, daha da hızlanacak”.

 

Haber: Mustafa ÖZDAL 

Timsah 3 puanı 6 golle aldı!

Türkiye’den İran gerilimine arabuluculuk mesajı

Bursa'da yol verme tartışmasına 180 bin lira ceza

İran’da ilkokula saldırı: 51 öğrenci hayatını kaybetti

Bursa'da yangın yaşlı çifti hayattan kopardı!

Bakan Fidan'dan telefon diplomasisi

Bursa’da göz dolduran anlar

Bursa’da taciz iddiası ortalığı karıştırdı!

Pezeşkiyan’a suikast girişimi iddiası

Büyükşehir’den çocuklara ücretsiz müzik eğitimi

Bursaspor 3 puan için sahada!

Osmangazi’de aileler arası tartışma kavgaya dönüştü

Nilüfer’de Ramazan’da gıda denetimleri sıklaştı

Trump'tan İran'a sert açıklama: Her yeri bombalayacağız!

TFF'den Bursaspor'a ödül!

Soğanlı’da Ramazan bereketi aynı sofrada paylaşıldı

Mustafa Er: “Maç zor geçecek, skor gelmediği her dakikada sakin kalmalıyız”

İnegöl'de yeni düzenlemenin ilk cezası: 303 bin TL

Ramazan bereketi Karacabey’de yaşandı

Bursaspor’a PFDK’dan ceza!

İsrail, İran'a karşı savaş başlattı!

Davut Gürkan: “28 Şubat Darbesini Unutmuyoruz”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gözaltına alındı!

TVON6’da 28 Şubat Özel yayını

Uludağ’daki otel yangını davasında tutuklu kalmadı

Samsunspor’un Avrupa’daki rakibi belli oldu!

Orta Doğu’daki gerilim sonrası ABD’den kritik adım

Büyükşehir’den Kestel’de gönül sofrası

Üftade Meydanı’nda Ramazan coşkusu

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool ile eşleşti

Yükleniyor