GAZZE ROWAD İNSANİ KALKINMA DERNEĞİ´NDEN KANAL 16 TELEVİZYONU´NA ZİYARET

İSRAİL TARAFINDAN FİLİSTİNLİLERE YAPILAN BASKILAR DEVAM EDİYOR? BU BASKIYI DÜNYAYA DUYURMA ADINA ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİREN GAZZE ROWAD İNSANİ KALKINMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI RAİD SAATİ, YÖNETİM KURULU ÜYESİ AYBEK RABA, SADAKATAŞI D

GAZZE ROWAD İNSANİ KALKINMA DERNEĞİ´NDEN KANAL 16 TELEVİZYONU´NA ZİYARET
/kanal16haber.com/2018-4/5/200552411b.mp4
YAŞAM 5.04.2018 18:32:43 0

İsrail tarafından Filistinlilere yapılan baskılar devam ediyor.

Bu baskıyı dünyaya duyurma adına çalışmalar gerçekleştiren Gazze Rowad İnsani Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa´ya geldi.

Bu kapsamda Gazze Rowad İnsani Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Raid Saati, Yönetim Kurulu Üyesi Aybek Rabay, Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal ve İHH İnsani Yardım Derneği Bursa Başkanı Hüseyin Kaptan Kanal 16 Televizyonu´na ziyarette bulundu.

Heyeti, Kanal 16 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir karşıladı.

Gazze Rowad İnsani Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Genel BaşkanYardımcısı Raid Saati Kanal 16 mikrofonlarına Türkiye ziyaretini değerlendirdi.

Raid Saati, Gazze´deki son durumu ve Filistin halkı olarak başlattıkları direnişi devam ettireceklerini ifade etti.

Saati son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar Filistin´e sahip çıkan başka bir devlet liderinin olmadığını belirterek başta Erdoğan olmak üzere Türk Milletine teşekkür etti.

İHH İnsani Yardım Derneği Bursa Başkanı Hüseyin Kaptan da ziyaretin amacından bahsetti.