GAZETECİLER CEMİYETİ`NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YÖNETİM KURULU YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ VE MÜFTÜ`YÜ ZİYARET ETTİ

GAZETECİLER CEMİYETİ`NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
DÜNYA 31.08.2009 23:38:06 0

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, Televizyonumuz yönetim kurulu Başkanı ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan yardımcısı Hasan Özdemir, Başkan yardımcısı Sadullah organ ve yönetim kurulu üyeleri bugün ilk olarak Nusret Kızıltaş’tan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Alaağaçlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyelerinin tamamı hazır bulundu.

                                                         

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, basın ile emniyet teşkilatının her zaman iç içe olduğunu belirterek, ilçe emniyet Müdürü Alaağaçlı’ya görevinde başarılar diledi.

 

İlçe Emniyet müdürü Ahmet Alaağaçlı ise yapılan ziyaretten dolayı gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür ederek, vatandaşın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

 

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra ise Ramazan ayı öncesinde İlçe Müftülüğü’ne atanan Hasan Çınarı ziyaret etti.

 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı M. Hanefi yıldırım yapılacak etkinliklerde İleç Müftülüğünün her zaman yanında olacaklarına değindi.

 

Yapılan ziyaretten dolayı gazeteciler Cemiyeti’ne teşekkür eden İlçe Müftüsü Hasan çınar ise, el birliği ile güzel hizmetlere imza atacaklarına değindi.