GAZETECİLER CEMİYETİ`NİN YENİ HASTANE YERİ ANKETİ SÜRÜYOR

ANKETTE YENİCE BELDESİ ÖNDE GİDİYOR

GAZETECİLER CEMİYETİ`NİN YENİ HASTANE YERİ ANKETİ SÜRÜYOR
DÜNYA 29.06.2009 23:42:37 0

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti tarafından, yaklaşık 2 yıldır İnegöl gündeminde bulunan yeni hastane yeri konusunda, seçimi İnegöllülerin yapması doğrultusunda 18 Haziran 2009 tarihinde  ‘www.hastaneyeri.com’ internet adresi İnegöllülerin oyuna açılmıştı.

 

Hastane Yerini Sen Seç” sloganıyla açılan siteye Dün itibariyle giren toplam 3 bin 480 kişi Stadyum yanı, Alanyurt, Yenice, Eski Perşembe Pazaryeri, Yeni İnegöl, Hoca Köyü ve Şuanki Devlet Hastanesinin bulunduğu yer seçenekleri için oy kullandı.

 

Dünkü sonuçlara göre, en çok oyu Yenice seçeneği aldı. 3 bin 480 kişiden bin 628’i Yeni Hastane binasının Yenice Beldesinde yapılmasını istiyor.

 

 ‘www.hastaneyeri.com’ internet adresini tıklayan toplam 3 bin 480 kişiden bin 628’i Yenice Beldesi derken, bin 344 kişi Hoca Köyü, 300 kişi Alanyurt, 76 kişi Stadyum yanı (Dış Sahalar),  42 kişi Şuanki Devlet Hastanesinin Bulunduğu yer ve çevresi, 32 kişi Eski Perşembe Pazaryeri, 31 kişi Yeni İnegöl için oy kullandı. 27 kişi ise seçeneklerin dışında çeşitli yerleri işaret etti.

 

www.hastaneyeri.com adresine girildiğinde Hastane yeri ile ilgili seçenekler ekrana geliyor. Herhangi bir seçenek için oy kullanmak isteyen, isim ve soy isminin yanı sıra T.C. kimlik numarasını da yazması gerekiyor. Kimlik bilgilerinin onaylanıp, kullanıcı sözleşmesinin kabulü ile ‘gönder’ seçeneğinin tıklanması sonucu oylama sona eriyor. T.C. kimlik numarasının yazılması, bir kişinin birden fazla oy kullanmasını engelliyor.