Tarih: 26.03.2024 13:50

Gastro İnegöl Burfaş Kafe hizmete girdi

Facebook Twitter Linked-in

Muhabir: Musa Koçak

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin kahve tutkunları için hayata geçirdiği Burfaş Kafe, altıncı şubesini İnegöl'de açtı. Kaliteli ve sağlıklı ürünleri uygun fiyatlarla sunan Burfaş Kafe, İnegöllülerin yeni uğrak noktası olacak.

Gençler arasında kahve kültürünün yaygınlaştığının altını çizen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Burfaş sosyal tesislerinden sonra Burfaş Kafe adında yeni bir konsept oluşturduk. İlkini Hanlar Bölgesi'nde açtık, yoğun bir şekilde memnuniyet dönüşleri aldık. Altıncısını da kurduğumuz İnegöl ilçemizde startını verdik. Burada gerçekten kaliteli ve çok sağlıklı ürünler mevcut, uygun fiyatlandırmalar yapıyoruz. Gençlerimizin yoğun ilgi gösterdiği kafede eminim ki, İnegöllü vatandaşlarımızın da uğrak noktası olacak. İnegöl'e hayırlı olsun. Umarım keyifli vakit geçirirler. Sırayla kafelerimizi açmaya devam ediyoruz. Burfaş'ı her yere kazandıracağız" dedi.

Burfaş Kafe'de espresso, Americano, latte, cappuccino, mocha gibi klasik kahvelerin yanı sıra soğuk kahve çeşitleri, frappeler, bitki çayları ve kekler de yer alıyor. Tüm ürünler, özenle seçilmiş kahve çekirdekleri ve taze malzemelerle hazırlanıyor.

Konuşmalarının ardından, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Hükümet Meydanı'ndaki Burfaş Kafe'de barista önlüklerini giyerek gençlerin sipariş ettiği kahveleri hazırladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —