FETHİ SEKİN UNUTULMADI?

İZMİR´DEKİ TERÖR SALDIRISINDA ŞEHİT OLAN POLİS MEMURU FETHİ SEKİN, İZMİR ADLİYESİ VE EVİNİN ÖNÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLERLE İLE ANILDI

FETHİ SEKİN UNUTULMADI?
/kanal16haber.com/2018-1/5/161215692b.mp4
GÜNDEM 5.01.2018 16:09:10 0

İzmir Adliyesi önünde geçen yıl 5 Ocak´taki hain terör örgütü PKK´nın saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin´in cesareti ve yiğitliği hafızalardan silinmedi?

İzmir Adliyesine düzenlenen hain saldırının üzerinden tam bir yıl geçti. Kahramanca hareket ederek büyük faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin ve aynı saldırıda hayatını kaybeden mübaşir Musa Can için şehit oldukları İzmir Adliyesi´nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül´ün de katılımıyla anma töreni düzenlendi. 

Törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birlik beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında ?Bu büyük millete kendi yürüyüşünde engel olmaya çalışanlar, bizim yüzümüzün gülmemesini, tarihimizle övünmemizi, geleceğe ait umutlarımızı yeşertmememizi isteyenler başaramadılar başaramayacaklar? dedi.

Kahraman polis İzmir Adliyesi ve evinin önünde düzenlenen anma töreninin yanı sıra Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından  şehitler için bestelenmiş ?DAĞLICA TÜRKÜSÜ? seslendirilerek de anıldı.

Şehit polis memuru Sekin´in babası Mehmet Zeki Sekin ?Fethi´m Türkiye´nin kalbinde yaşıyor? dedi.

Baba Sekin yaşadığı anları insanın içini acıtan şu sözlerle anlattı.