Tarih: 13.02.2024 17:27

Fenerbahçe'ye PFDK'dan 352 bin TL para cezası

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye Gaziantep FK ile oynanan Türkiye Kupası maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle toplamda 352 bin TL para cezası verdi.

Fenerbahçe'ye PFDK'dan 352 bin TL para cezası

PFDK'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'ye verilen cezanın 112 bin TL'si taraftarların neden olduğu saha olaylarından, 240 bin TL'si ise merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından kaynaklanıyor.

PFDK'nın açıklamasında, "Fenerbahçe Spor Kulübünün, 09.02.2024 tarihinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle toplamda 352.000 TL para cezası ile tecziye edilmesine karar verilmiştir" denildi.

Açıklamada ayrıca, Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan Bandırmaspor'un kulüp başkanı Onur Göçmez'in de maçın ardından yaptığı basın açıklamasında hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle 100 bin lira para cezasına çarptırıldığı kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —