Tarih: 30.04.2015 19:00

ESNAF İSTEDİ BELEDİYE YAPIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Uzun süredir park yeri sıkıntısı yaşayan Kamyoncular Garajına İnegöl Belediyesi’nden yer tahsisi geldi. Kamyoncular kooperatifinin bulunduğu bölgenin yetersiz kalması sebebiyle garaja sığmayan kamyonlar yol kenarlarına düzensiz bir şekilde park etmek zorunda kalıyor, bu da trafik yoğunluğu oluşturuyordu. Kooperatif yönetiminin talebi doğrultusunda harekete geçen Belediye ekipleri, bölgede yeni bir alan oluşturmak için kolları sıvadı. Toplam 5 dönümlük bir alan belirlenerek hafriyat ve moloz atıkları temizlendi. Zemin değişim çalışmaları devam ederken Belediye Başkan yardımcısı Adil Kansu çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmalar kapsamında toprağın kazılıp yerine 60 -70 cm kalınlığında alt temel malzemesi doldurulduğu bilgisini veren Kansu, “Zemin değişimi bittikten sonra ise serilen alt temel malzemesi silindir ile sıkıştırılarak kullanıma hazır hale gelecek.Yapılan bu çalışma kapsamında toplamda 7 bin m3 moloz, hafriyat toprağı ve nebati toprak kaldırılacaktır. Kaldırılan moloz ve toprağın yerine 5500 ton alt temel malzemesi serilecektir. Çalışmanın belediyemize toplam maliyeti 93000 TL olarak hesaplanmıştır. Çalışmanın ilçemize ve kamyoncu esnafımıza hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

39 Nolu taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek ise dertlerini dinleyip çözüm üreten İnegöl Belediyesine teşekkür etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —